Trzyskładnikowe wypieki

Ta książka sprawi, że przygotowywanie smakołyków okaże się łatwiejsze, niż kiedykolwiek mogło Ci się wydawać! Znajdziesz w niej ponad 100 zdumiewająco prostych przepisów na przepyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i łatwe lody.
Gwarantujące mnóstwo frajdy i doznań smakowych pyszności przygotujesz dzięki „Trzyskładnikowym wypiekom” nawet w ostatniej chwili przed przyjęciem! Kiedy poznasz moc tej książki, nie przestaniesz z niej korzystać!
Sarah Rainey piecze, gotuje, pisze i myśli o rozmaitych daniach i smakołykach, odkąd tylko pamięta. Urodziła się w Belfaście, studiowała prawo na w Cambridge, przez pewien czas mieszkała w Madrycie, a od siedmiu lat pisze do jednej z londyńskich gazet.
W 2015 roku ukazał się książka How to Jug a Hare: The Telegraph Book of the Kitchen, której redaktorem prowadzącym była Sarah.
Sarah pisze na rozmaite tematy – od najnowszych kuchennych gadżetów po kozy hodowane jako zwierzątka domowe. Jej marzeniem jest otworzyć herbaciarnię serwującą świeżo upieczone ciasteczka, babeczki i herbatniki.
Sarah może się poszczycić takimi kulinarnymi osiągnięciami jak upiecznie biszkoptu dla Mary Berry, gotowanie w kuchni programu Masterchef oraz wypieczenie 339 ciast z blachy w jeden weekend.
Sarah Rainey, Trzyskładnikowe wypieki, Insignis Media, Kraków 2018.