TwitterFacebook

Kuchnia dla zabieganych

Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe.

Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce.

Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie!

Odbiorcy

– osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze

– wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

– zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas

– przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia

– zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków

Anne Loiseau, Kuchnia dla zabieganych, Wydawnictwo Jedność, Kielce 2019.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *