TwitterFacebook

Słodkości. Ciasta i desery

Kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów.
Uzupełnieniem książki jest wybór przepisów na niezwykle smakowite: ciasta i tarty, ciastka i ciasteczka, desery w pucharkach na zimno i te na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające w swej formie i smaku.

Odbiorcy
– wszyscy, którzy uwielbiają różnego rodzaju słodycze i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania słodkości
– osoby, które chcą poznać przepisy na ciasta, ciasteczka i desery

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
– zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki przygotowywania słodyczy
– można łatwo nauczyć się wytwarzania słodkości od samych mistrzów
– w książce znajdują się przepisy na ciasta, ciasteczka, tarty i desery
– wszystkie przepisy zamieszczone w niniejszej książce zostały wykonane i opatrzone zdjęciami w profesjonalnej redakcyjnej kuchni

Francesca Badi, Licia Cagnoni, Słodkości. Ciasta i desery, Wydawnictwo Jedność, Kielce 2018.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *